Acasă Forums MSTS/ORTS. Content românesc Activităţi A 1734(Cluj Napoca – Timisoara)

This topic contains 15 replies, has 7 voices, and was last updated by NF1-800 NF1-800 3 months ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 16 total)
 • Author
  Posts
 • #1612
  DRGAlex671
  DRGAlex671
  Membru

  Anul 2019 incepe in forta cu o noua activitate disponibila pentru Ruta Timisoara. Este vorba de Acceleratul 1734, o activitate fictiva din punct de vedere al garniturii, timpilor de mers si al numarului trenului. Prin aceasta activitate vreau sa va trimit putin in trecut ca sa ne aducem aminte de vechile vagoane, trenurile “nesfarsit” de lungi, dar si de perioada in care locomotivele erau intretinute.
  2

  Activiatea se poate donwloada de pe urmatorul link: A 1734

  ATENTIE!!

  Va rog sa cititi fiecare mesaj din activitate, oricat de multe ar fi, nerespectarea unora dintre ele influenteaza modul in care decurge activitatea mai departe.

  In setari trebuie sa aveti bifat “Extended AI train shunting” si “Forced red at station stops”

  Va rog sa citit si ceea ce scrie in programul Open Rails, ca sa vedeti tot textul apasati sageata incercuita din imagine:

  23

  Daca intampinati probleme, va rog sa le lasati pe acest topic.

  Bafta la jucat 😀 😀

  • This topic was modified 1 year ago by DRGAlex671 DRGAlex671.

  #1647

  alexfromgl
  Membru

  Foarte interesanta activitatea, multumesc mult pentru efortul depus. O singura problema minora: nu se aude sunetul la DC.

  #1648
  DRGAlex671
  DRGAlex671
  Membru

  Trebuie instalat MSTS Common cabview & sounds v1.1 A fost lansat update-ul trecut. Il gasesti la sectiunea Cabine si sunete.

  #1649

  alexfromgl
  Membru

  Mersi mult de ajutor. Asta era problema. Credeam ca il am instalat deja 😀

  #1653

  MYR37
  Administrator

  Felicitari si multumesc mult pentru activitate. O activitate profi,cu mult trafic,ore bine calculate….o placere s-o joci.Un singur amanunt ii lipseste,ora de plecare din Cluj,in rest totul a fost fffff ok.Succes in continuare si mai asteptam activitatile tale.

  #2760

  Salutare. Am si eu o problema cu aceasta ruta… Am facut tot ce trebuie …cand deschid OPEN RAILS sa intru pe activitate, la Activity imi arata: <load error: si numele activitatii , iar la Starting at si Heading to imi arata : <missing… iar cand dau Start , se incarca ce se incarca apoi imi da o eroare legata de Open Rails..care ar fii problema ?

  #2762

  luca_t
  Membru

  Ai rulat fisierul installme.bat din folderul rutei?

  #2763

  Sigur ca da. Mai am o activitate pe aceasta ruta si a decurs fara niciun fel de problema…nu stiu ce se intampla ..nu am avut niciun fel de eroare la nicio activitate pana acum….

  #2764
  DRGAlex671
  DRGAlex671
  Membru

  Poti sa pui o poza cu eroarea ? Lucrez la o alta activitate si cand dau pe ea imi apare o eroare care nu stiu de ce este cauzata, vreau a vad daca este acceasi cu cea pe care o ai tu.

  #2765

  ti as trimite cu drag , dar sincer..crede-ma…nu stiu sa trimit poza…. 🙁

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 16 total)

You must be logged in to reply to this topic.