Acasă Forums MSTS/ORTS. Content românesc Activităţi Activitatea "La treaba cu didina"

This topic contains 7 replies, has 3 voices, and was last updated by NF1-800 NF1-800 3 months ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • Author
  Posts
 • #1884
  DRGAlex671
  DRGAlex671
  Membru

  Salutare 😀 Daca data trecuta v-am trimis putin inapoi in trecut, acum tot in trecut va trimit. De data aceasta este vorba de un marfar, mai mult nu va spun, veti descoperi in activitate :))
  coperta

  Activitatea se poate downloada de aici:“La treaba cu didina”

  La simulation va trebui sa aveti bifat “Extended AI train shunting”

  Va rog sa cititi si ce scrie in “Activity Briefing”.

  Daca intampinati probleme, lasati-le aici. Va rog sa cititi fiecare mesaj din activitate si sa-l luati in serios.

  Bafta la jucat 😀

  • This topic was modified 11 months, 3 weeks ago by alexandru alexandru.

  #1885
  DRGAlex671
  DRGAlex671
  Membru

  Activitatea este pentru Ruta Romania NV2.

  #1909
  NF1-800
  NF1-800
  Administrator

  Am jucat putin sa vad despre ce este vorba.
  Am cedat la Satu Mare fiindca pana acolo ai aglomeratie de locomotive in statii, care adunate amplifica sunetele si devine o galagie foarte mare.
  Sfat, redu din ele la cat ar fi o situatie mai normala prin statii. Exceptie cele care au garnitura.
  Alt sfat ar fi cu mesajele. Incearca sa ai texte mai mature si mai tehnice catre jucator.
  Incearca sa nu raspunzi din postura jucatorului fiindca nu faci altceva decat sa-l pui sa piarda timpul pe ceva inutil.
  N-am inteles de ce ai bagat izolata pe abatuta in Avramescu atata vreme ce imediat urmeaza sa o scoti in curenta pentru manevra.
  La intrare in Satu Mare Sud a intrat mesajul prea devreme cu manevra incat s-a creat senzatia de a intra in statie fara a avea sansa de a opri si apoi sa se execute manevra.
  Vitezele cerute de tine s-au incadrat la aprox -5/-10km/h fata de initial.

  #1932
  DRGAlex671
  DRGAlex671
  Membru

  Se rezolva cu locomotivele de la SM Sud(ca acolo sunt multicele).

  Cu mesajele a fost o oarecare incercare sa vad ce iese. Pentru asta trebuie sa lase feedback cei care joaca sa spuna ce ar trebui scos si ce nu, daca nimeni nu specifica nimic, n-am decat sa cred ca sunt multumiti.

  La Avramescu, initial era pe directa trasa. Dupa cum ai vazut in activitate, in fata semnalului de la linia cu cele 5 vagoane, am pus o locomotiva invizibila. Cand trasa o aveam pe directa, am avut probleme cu timpul la care ea aparea in fata semnalului si timpul in care eu am franat ca sa lovesc RP-ul. Poate nu toti jucatorii se folosesc de distanta in kilometrii sau metrii de pe track monitor ca stie cu ce viteza sa mearga pana lovesc RP-ul. Daca imi aduc aminte, cand era trasa pe directa si a aparut in fata semnalului inainte, s-a cuplat la locomotiva mea.

  Viteza de manevra la Avramescu este de 15 Km/h, iar la SM Sud si SM de 20 km/h. Poti pune o poza cu timpul la care apare acel mesaj la SM Sud ? Eu am testat de 3 ori portiunea aceea, iar la vitezele pe care le-am impus, am reusit sa fiu oprit in SM Sud cand incepe acel mesaj. Inainte sa o fac pachet, n-am mai umblat la acei timpi pentru mesaje, iar de bulit singuri nu cred ca s-au bulit, dar o sa ma mai uit odata. Din post-ul tau, inteleg ca ai ajuns la SM Sud cu vreo 4-5 minute mai tarziu decat ar trebui(asta in privinta mesajului, trebuie sa vad in ce zona iti apare).

  #1942
  NF1-800
  NF1-800
  Administrator

  Salut.
  E drept ca nu m-am stresat cu timpii fiindca mai mult am vrut sa vad cat de complexa este activitatea. Desigur, am incercat cat de cat sa ma incadrez tinand cont de viteza de deplasare. Nejucand activitati, am uitat de fereastra F10 ca sa vad timpii de sosire.
  Cat despre mesaje, eu cel putin le prefer pe cele tehnice si direct la obiect. Consider ca este mult mai bine sa fie intreruperi cat mai putine pe durata simularii.
  La faza cu statia Avramescu, nu era mai ok sa iti pui un WP cat sa tina semnalul pe oprire?
  Orice este posibil sa fi ajuns mai tarziu la Satu Mare Sud nefolosind F10.
  Probabil n-am mai trecut de Satu Mare fiindca venind obosit de la lucru, e cam greu sa mai ramai concentrat.
  Una peste alta eu am si un PC foarte vechi, un deceniu defapt ca si configuratie, deci nu duce zone incarcate cu material rulant si probabil avand si un FPS mai mic in astfel de zone si cateva lipsa texturi incarcate mi-a pus capac. 🙂

  #1943
  DRGAlex671
  DRGAlex671
  Membru

  Am facut cateva corectii la activitate. Am eliminat majoritatea textelor si cateva locomotive de prin statii. Trasa o las tot aceeasi. Pana acum toti cei care mi-au jucat activitatile nu au spus ca au avut probleme sau ca au ajuns prea devreme sau tarziu in statii. Deci trag concluzia ca vitezele impuse de mine si modul in care le impun functioneaza. Atunci cand joc trasa(pentru timpi) incerc cat de mult posibil sa joc din perspectiva unui jucator obisnuit. Nu trag nici prea tare de tren, nici prea incet. La faza cu WP-ul este alta problema pe care am observat-o. El iti calculeaza timpul din momentul in care tu il lovesti, astfel, daca pun unul de 3 minute, poate playerul 1 il loveste la 16:02:15, iar al 2-lea la 16:02:45 ceea ce rezulta ca este diferenta si nu ies timpii.
  Despre MR-ul folosit, nu incerc sa pun prea mult, cred ca m-am lasat putin dus de val de catre statia SM Sud care arata excelent pentru a fi pline liniile cu locomotive si vagoane de marfa.
  In timpul ce urmeaza o sa fie schimbat link-ul de download pentru activitatea cu corectiile facute.

  #1948
  bogdaniada
  bogdaniada
  Membru

  Activitate finalizata fara probleme ! Felicitari pentru munca depusa si mult succes in continuare va doresc!

  #3345
  NF1-800
  NF1-800
  Administrator

  Activitatea este publicata pe website.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.