Acasă Forums Cafeneaua Feroviară Discuţii Libere Modernizare magistrala 200/300 (Brasov-Curtici)

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by NF1-800 NF1-800 1 year, 8 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #851
  Edy
  Edy
  Membru

  S-a deschis traficului Podul peste Tarnava Mare si tunelurile dintre Sighisoara si Danes pe un singur fir:

  Se misca oricum foarte incet, din pacate oameni competenti in fruntea ministerului si la Infrastructura nu prea mai gasesti. Stiu ca nu ei reconstruiesc dar din pacate ei au facut contractele dezavantajoase pentru Infra. In sensul ca nu se pun termene limita realiste nu peste 3 ani si nici nu ii ard la bani pe cnstructori pentru nereguli, intarzieri si altele. Dar in acelasi timp si ei trebuie sa faca platile in termenele prevazute din contract si nu sa amane excesiv ca constructorul sa-i dea in judecata sau sa le dea niste alti bani ca despagubiri, cum se face de altfel. Si ajungi sa platesti mult si lucrarile sa fie intarziate si nici finalizate.
  Am editat din erata pusa de tine. Semnat NF1.

  #857

  MYR37
  Administrator

  Pe Magistrala 900 de la Chiajna la Gradinari a fost inchis un fir 5 ani….acum e functional dar e inchis celalalt….si nimeni nu lucreaza..

  #877
  NF1-800
  NF1-800
  Administrator

  N-am mai trecut prin zona de 10 ani…este peisaj frumos si poate intr-o buna zi o voi mai parcurge odata.

  #884
  Edy
  Edy
  Membru

  Am inteles ca si de la Brasov la Predeal cand o sa refaca linia vor sa mareasca tunelurile ca sa intre cu RO-LA pe acolo. Cel putin pentru transportatorii auto o sa fie bine asta, dar cand dracu stie. In alta ordine de idei cica lucrarile la Sighisoara – Coslariu sunt la 94% gata doar ca nu sunt gata pe partea de semnalizare, dobitocii au semnat contractul separat pt semnalizare cu scadenta in 2020. Daca linia e gata anul asta atunci aia cu implementarea semnalizarii pot sa o zguduie aiurea inca 2 ani. Deci asta e lipsa totala de orice, e de puscarie, e sabotare din partea alora din MT.

  #889
  NF1-800
  NF1-800
  Administrator

  Nu stiu cand s-a terminat o lucrare pana in scadenta…cel putin nu stiu de asa ceva. Poate stiu altii.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.