Acasă Forums MSTS/ORTS. Content românesc Rute NEW "RUTA M900"

This topic contains 53 replies, has 14 voices, and was last updated by  Misu98 2 months ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 54 total)
 • Author
  Posts
 • #3690

  MYR37
  Administrator

  Salutare. Ruta M900 este un update amplu al primei rute Timisoara aparuta in anul 2009.Ruta Timisoara isi va pastra numele iar in viitor va aparea un update cu prelungirea acesteia pana la Constanta.Noua ruta se adreseaza celor care cunosc semnalizarea cfr si conducerea locomotivei in mod realist.Pe langa elemente noi aduse rutei exista si implemtarea controlului punctual al vitezei (V1).
  RUTA M900 va avea un pachet cu 10 activitati de calatori.
  Pentru a aduce un plus de realism rutei si simularii,cer sprijinul comunitatii in vederea intocmirii fiselor de tren prin testarea unor activitati test.Fiecare jucator isi va nota timpii de mers pt a face o medie.
  Primii 5 jucatori inscrisi pe site care doresc sa sprijine aceasta initiativa vor primi ruta incepand cu data de 5 decembrie 2019. Termenul limita pentru transmiterea timpilor de mers va fi pana in data de 20 decembrie 2019. Vor fi 8 activitati test.Jucatorul trebuie sa conduca in mod corect si sa respecte limitarile si restrictiile de viteza.(fara demaraje 0-100km/h in 10 secunde!!!!!)
  Ruta va avea si 2 locomotive noi, EA 734 si GM 1298.Acestea vor avea implementat controlul punctual al vitezei (V1- dupa depasirea semnalului galben sau galben clipitor,mecanicul trebuie sa reduca viteza sub 90 km/h in 20 de secunde pt a evita franarea de urgenta),KD2 -strangerea si slabirea in cele 9 trepte de franare ordinara,oprirea si pornirea compresorului cu sunetul aferent.
  Inscrierile se vor face in aceasta postare cu mesajul ” TESTEZ RUTA M900″.Veti primi pe adresa de email un link de descarcare al rutei.

  MYR37

  #3691
  Higher5100KW
  Higher5100KW
  Membru

  TESTEZ RUTA M900

  Pentru unii calea ferata e un mod de transport
  Pentru altii un mod de viata

  #3692

  TESTEZ RUTA M900

  #3693
  RazvanBug
  RazvanBug
  Membru

  TESTEZ RUTA M900

  #3695
  Edy
  Edy
  Membru

  Bravo Mirel, felicitari! M900 sper sa fie la fel de apreciata sau chiar mai mult fata de celelalte rute. Vreau sa te ajut pentru urmatorul update al rutei cu schimbatul catenarei si stalpilor de beton aferenti, pentru o nota 100% de realism. Succes!

  #3697

  ioji_vir
  Membru

  Mersi Edy de ajutor.In noua versiune am schimbat catenara maghiara cu cea romaneasca,am prelungit ruta pe M200 pana la Simeria.Pe M800 am ajuns pana la Lehliu.Special pentru tine am modelat Gara Voluntari si cele doua linii secundare care duc la un depozit de fier vechi si mai la o intreprindere.Pe parcurs am mai pus linii secundare inclusiv la Lehliu pentru a putea sa faci activitati cu trenuri de marfa.La sugestia lui Mirel am mai facut si alte modificari inclusiv in Bucuresti Nord si in alte gari.Atat despre ca va urma,deocamdataas vrea sa va bucurati de ruta care o va lansa Mirel.

  #3710
  Edy
  Edy
  Membru

  Superb atunci, felicitari! Foarte bine ca ai urmat sfaturile lui Mirel pentru Bucuresti Nord, stie bine ce si cum cu zona, sa iasa cat mai fidel si e ffff bine. Dar de ce special pentru mine gara Voluntari? 🙂

  #3714

  ioji_vir
  Membru

  Pentru ca sa poti face activitati cu trenuri de marfa mai comlexe.Din gara Voluntari sant doua ramificatii care duc la un silz de cereale si cealalta la un centru de fier vechi(asa cred).Idea noastra a fost sa vii cu cateva vagoane de la fier vechi sa il combini cu cel de cereale sa le tractezi cu un diesel pana in triaj( si el este refacut)sa faci alte combinatii cu alte vagoane dupa care sa il expediezi fie spre Craiova triaj,fie spre portul Constanta.Ca si in realitate sa nu trebuiasca sa te limitezi strict doar la liniile din gari.Sa poti face schimbari de locomotive de parcurs cu locomotive de manevra,odata ce avem sa le folosim.Bineinteles daca vei dori sa faci activitati cu trenuri de marfa si mai captivante fata de cele de pana acum,care ti-au iesit super.

  #3715
  Edy
  Edy
  Membru

  Da, asa e! Ma ocup de activitati dupa ce lansati ruta!

  #3722

  Misu98
  Membru

  Testez ruta M900.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 54 total)

You must be logged in to reply to this topic.