This topic contains 13 replies, has 6 voices, and was last updated by alexandru alexandru 1 month ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 14 total)
 • Author
  Posts
 • #2561
  alexandru
  alexandru
  Administrator

  Salut,

  Pentru a da o mana de ajutor creatorilor, am deschis acest topic in cazul in care sunt persoane dornice, puteti aici sa impartasiti poze de reskin in comunitate.
  In viitorul apropiat, voi incerca sa fac un mic tutorial de reskin a unui obiect sau vagon.
  Puteti sa va exprimati dorinta pentru viitoarele proiecte ( cam ce doriti sa vedeti nou in comunitate) si incercam impreuna sa realizam aceste “dorinte”.

  Multumim!

  #2572

  Raoul88
  Membru

  Incep eu daca nu e deranj,cred ca ar trebui sa faca cineva un reskin dupa vagonul de transport autoturisme tip Laekks.
  Exista la colegi belgieni un model.

  #2573
  alexandru
  alexandru
  Administrator

  Poti oferii si poze de reskin pentru ele? Asta este idea acestui topic. Cu totii ne dorim ceva in joc, dar sa facem si ceva pentru a avea ce ne dorim.
  Poti lasa un link si cu modelul specificat?

  #2574

  Raoul88
  Membru

  Iata linkul cu modelul specificat
  Download
  Numai ca din pacate poze cu vagonul respectiv in realitate nu prea se gasesc.

  • This reply was modified 2 months, 2 weeks ago by  Raoul88.
  #2575
  Keilen
  Keilen
  Membru

  Stimati colegi si pasionati ai OR ROMANIA !!!

  Avand in vedere avalansa de raspunsuri la cererea de colaborare venita din partea administratorilor acestui site, practic o mana intinsa pentru cresterea implicarii membrilor comunitatii in mentinerea cel putin a acestui simulator, nu pot sa nu remarc si in acest domeniu dezinteresul aproape total de a dezvolta in echipa o idee, un proiect, de a duce la bun sfarsit o lucrare, cu alte cuvinte nu observ decat retinceta aproape generala in a contribui la promovarea si dezvoltarea unei comunitati. Chiar daca, pentru o mare parte dintre pasionatii de simulatoare feroviare, OR nu este cel mai de top, cel mai extraordinar, cel mai realist simulator, vreau sa va ganditi, ca o mana de oameni incearca sa impartaseasca din experienta lor, din nereusitele dar si reusitele lor , sacrificand ore si zile pentru a pune la dispozitie rezultatul muncii lor PE GRATIS. Ori daca nici in asemenea conditii nu va simtiti atrasi sa ajutati , chiar si cu o vorba buna sau cu un comentariu pertinent ( nu vreau sa dezvolt aceast termen mai mult de atat ), atunci sincer, ce asteptari aveti de la cei care intretin flacara vie a acestui simulator? Cum sa fie ei motivati, daca la simpla cerere de colaborare si chiar de initiere in tainele, cel putin, ale realizarii de reskin-uri ati sufocat pana la blocare acest site?

  Imi pare foarte rau ca ajung sa scriu aceste randuri, dar chiar am crezut ca tineretul care se arata infocat sustinator al acestui simulator chiar vrea sa ajute la cresterea comunitatii.

  Va rog mult sa meditati asupra celor scrise de mine ,un pasionat de simulatoare aflat in pragul pensionarii, si sper sa intelegi exact mesajul meu.

  Oricum, imi exprim intreaga consideratie pentru echipa OR Romania si le adresez calde felicitari pentru tot ce au realizat si sper ca or sa mai realizeze.

  #2577

  Raoul88
  Membru

  Iata si cateva poze:
  Download
  Download
  Download
  http://www.railfaneurope.net/pix_frameset.html

  • This reply was modified 2 months, 2 weeks ago by  Raoul88.
  #2579
  alexandru
  alexandru
  Administrator

  Postez mai jos un set de poze de reskin pentru un vagon, pentru a nu crea confuzii si a primii poze cu vagoane in mers sau alte cazuri.

  Mai jos avem exemplificat vagonul HABIS

  Multumesc pentru intelegere si implicare

  #2774
  alexandru
  alexandru
  Administrator

  Stocul de poze pentru viitoare reskinuri (materiale) este pe sfarsite.

  De ce sunt interesat?

  -Vagoane de calatori (22-96 express, 21-96 express, 26/36/84-16, in caz ca mai are cineva sau poate avea acces in revizia basarab 26-26, 20-49 0XX express, 20-49 2XX express, 20-54/55 express, 19/20-83, 71-70 express, 40/44-31)
  -Vagoane de marfa ( toate tipurile posibile)
  -Locomotive (EA, EC, DA, GM, LDH)

  In caz ca cineva este interesat de cum se realizeaza pozele de reskin, mai sus avem exeplificat un vagon de marfa, iar daca cineva este interesat de facerea unui reskin pentru simulator, va stau la dispozitie in work sessionul organizat de catre membrii echipei ORR.

  Va multumesc tuturor!

  #2783

  #2785
  alexandru
  alexandru
  Administrator

  Esti invitatul eu sa faci un reskin cu poze la rezolutia 180X132

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 14 total)

You must be logged in to reply to this topic.