Acasă Forums MSTS/ORTS. Troubleshooting Discuţii generale ORTS Problema urcare panta marfar

This topic contains 5 replies, has 4 voices, and was last updated by  andreea_deea441 1 month, 2 weeks ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #4313

  Am facut o activitate in care te cuplezi la un marfar in Drobeta Turnu Severin Marfuri pentru a il duce pana la Strehaia(cu dubla tractiune) si de acolo va merge intr-o singura locomotiva mai departe. Am o problema, ma cuplez la tren(30 vagoane – 2000 tone) si cu 2 locomotive nu reusesc sa urc dealul Balota. Merge totul bine pana la panta de peste 4%. De acolo trenul incepe sa piarda din putere si daca accelerez imi intra Wheel Slip. Am incercat sa ii mai pun si o bobica impingatoare si tot la fel.
  Am defranat complet si am apasat inclusiv SHIFT + ? si tot nu vrea. M-am uitat in SHIFT+F5 si nu e nici un vagon franat. Unde e buba?
  Multumesc!

  #4314

  luca_t
  Membru

  Incearca CTRL+ALT+X

  #4315
  DRGAlex671
  DRGAlex671
  Membru

  Pai la 2000t te astepti sa urci spre Balota in dubla tractiune ? Nici vorba :)) Mai bine “spargi marfarul” in 2 cupluri a cate 15 vagoane(daca ai 30) si le urci pe rand in dubla tractiune, o locomotiva fata, una spate, poate asa o sa ai noroc.

  #4316

  Nu functioneaza cu CTRL+ALT+X.
  @drgalex671: Problema e ca sunt probleme si pe plat(nu doar in panta), ceea ce ma face sa ma gandesc ca buba e in alta parte nu la faptul ca e prea mare tonajul. Am bagat dubla tractiune cu locomotive rusesti mult mai puternice decat EA-urile si am avut aceeasi problema. Tin minte ca am mai incercat o data exact activitatea asta si reusisem cumva sa o fac sa se comporte normal(ceva cu deschisul si inchisul de valve la unele vagoane) dar nu imi mai amintesc cum.
  In fine, o sa reduc din tonaj atunci.

  #4317

  @ndrey
  Membru

  Buna dimineata, problema pleaca de la setarile avansate de tractiune,respectiv bifarea optiunii “model avansat de aderenta” duce in mod inevitabil si nerealistic la reducerea si pierderea puterii si cuplului de remorcare,acest lucru facandu-se automat de catre simulator in urma unor calcule facute de catre acesta, debifeaza optiunea Advanced adhesion model din meniul Options-Simulation .

  #4319

  Am incercat sa fac si asta si nu se observa imbunatatiri.
  Ce am mai incercat: Am taiat jumatate din tonaj(si locomotiva impingatoare). Am adus trenul la 15 vagoane(1000 tone) + 2 EA-uri(240 tone) in total 1240 tone si cu greu(trebuie sa tin throttle la 70% ca sa nu piarda din viteza) urca. Ma resemnez si ma multumesc cu asta momentan.
  Multumesc tuturor pentru ajutor!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.