Acasă Forums MSTS/ORTS. Troubleshooting Discuţii generale ORTS Simulatorul Open Rails

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  MYR37 9 months, 3 weeks ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #2580

  MYR37
  Administrator

  Keilen apreciez mult intenția dv de a trage un semnal de alarma asupra activității întregii comunități. De departe Open Rails este cel mai bun și cel mai realist simulator și aici vorbesc din punctul de vedere al jucătorului care conduce și în realitate locomotive. Am ales sa continui prin acest site, munca de ani de zile a multor pasionati, NF1-800,Mihai Eftimie, Edy Obretin, Remus Iancu, Ioji Virag, Mihai Aurel, Daniel Lehel,Robert Pavaloaia, Costache Adrian, Crianga Alexandru,Marian Dascălu, Cristi Bardas, Toma Dorel,Tudor Salcudeanu,Cătălin Nedelus,Voicu Sabau, Balkan, etc… imi cer scz celor pe care nu i-am menționat!
  De munca lor beneficiem toți, rute extinse, material rulant (locomotive, vagoane), semnalizare,obiecte, etc…. ATENTIE:au creat din pasiune și au împărțit munca lor cu întreaga comunitate GRATUIT.
  Am reușit, zic eu, sa strâng întreaga comunitate și toate materialele care au fost publicate de-a lungul timpului.
  Am crezut ca prin susținerea acestui site, mulți dintre utilizatori se vor implica și vom duce steagul mai departe… se pare ca m-am înșelat.
  In perioada urmatoare voi lua o decizie dacă voi mai susține acest site.
  Aveți și alte opțiuni, sa folosiți locomotive romanesti pe ruta Berlin-Dresda sau sa jucați activități pe o ruta de 20 km. Drumuri bune!

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.