Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 226 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Problema cu locomotivele GM #4615
  NF1-800
  NF1-800
  Administrator

  M-am uitat mai atent si problema s-ar putea sa fie de la vreo garnitura ce-ti figureaza in CONSISTS. Ai instalat activitati mai vechi de pe alte website-uri? Pana la urma toate cele 3 locomotive provin din pachetul lui Paul de pe fostul train-sim. Singura varianta ce-ti ramane este sa intri in folder-ul CONSISTS si sa cauti fisiere .con care fac referire la aceste locomotive. Daca nici asa nu dai peste ele, incearca Route Riter-Activities/Stock – Quick consist check si vezi ce rezultate iti da si cauta in lista la care fisier .con iti lipsesc locomotivele si alea le stergi.

  in reply to: Problema cu locomotivele GM #4614
  NF1-800
  NF1-800
  Administrator

  Bun, doar intr-un singur loc ai GM-urile. Mai fa niste screenshot-uri cu tot ce contine folder-ul CFR_LDE-EGM_2100_Pack.

  in reply to: Problema cu locomotivele GM #4612
  NF1-800
  NF1-800
  Administrator

  Tot folder-ul TRAINSET, de sus pana jos iar pentru asta vei avea nevoie sa faci mai multe screenshot-uri. In functie de ceea ce vad acolo am sa te mai tin la curent cu ceea ce cred ca s-a intamplat.

  in reply to: Problema cu locomotivele GM #4610
  NF1-800
  NF1-800
  Administrator

  La modul oficial nu ai descarcat locomotiva respectiva de aici. Incearca sa-ti aduci aminte de unde o ai, poate o ai dintr-un installer mai vechi de pe celalalt website. Daca insisti ca tot de aici o ai, atunci fa te rog mai multe printscreen-uri cu tot ce ai in TRAINSET.

  in reply to: Problema cu locomotivele GM #4606
  NF1-800
  NF1-800
  Administrator

  1227 face parte din pachetul vechi facut de Paul de pe vremea train-sim.ro. Pachetul respectiv nu s-a gazduit aici, fiind eliminat din cauze tehnice.

  in reply to: Problema cu locomotivele GM #4603
  NF1-800
  NF1-800
  Administrator

  Mi-am verificat trainset-ul si primele 2 locomotive sunt in regula iar a 3-a (1227) nu figureaza din pachetele oficiale, deci s-ar putea sa o fi mostenit prin alta cale.
  847 si 927 daca nu ma insel fac parte din Megapack 1. O sa vad pe viitor cand pot elabora o lista cu fiecare installer ce contine in materie de MR.

  in reply to: Goarne diverse locomotive #4536
  NF1-800
  NF1-800
  Administrator

  Ma indoiesc de faptul ca nu ai stiut de atata timp dar cel mai probabil folosesti alt pachet.
  Aviz celor care fac modificari in pachetele oficiale, indata ce faceti modificari sunteti direct responsabili de ceea ce faceti iar orice intrebare legata de vreo problema nu se va lua in considerare.
  Aviz si celor care pun la dispozitie astfel de modificari, daca se dovedesc a fi inadecvate sau cauzatoare de probleme, acestia sunt responsabili sa ofere explicatii celor care se lovesc de eventualele probleme iar in lipsa suportului se va recurge la anularea postarii.

  in reply to: crapa jocul la jumata-te #4511
  NF1-800
  NF1-800
  Administrator

  Problemele pot fi diverse.
  Ai amabilitatea de a ne spune ce sistem de operare folosesti si ce configuratie a PC-ului ai?
  Totodata doresc sa intreb, ce ai instalat in MSTS in materie de rute si material rulant? strict ce se afla aici pe site sau si alte materiale de pe alte site-uri straine?inclusiv activitati?
  Iarasi, spune-ne ce setari ai in MSTS, la toate categoriile.

  in reply to: Problema marfar la urcare #4481
  NF1-800
  NF1-800
  Administrator

  Cate tone are garnitura?

  in reply to: crapa jocul la jumata-te #4480
  NF1-800
  NF1-800
  Administrator

  Pai problema unde se manifesta in cele din urma? in MSTS sau ORTS? Intreb fiindca subiectul l-ai deschis in sectiunea MSTS. Initial sectiunea de MSTS este dedicata pentru editorul MSTS-ului care se foloseste in continuare pentru realizarea addon-urilor diverse. Suportul pentru jocul propriu-zis nu se mai ofera ca de asta au fost optimizate addon-urile, ca sa ruleze pe ORTS.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 226 total)